Η Filomila Printhouse δραστηριοποιείται στην παραγωγή και εκτύπωση ετικετών, ειδών συσκευασίας, εκτυπώσεις plotter και εμπορικών εκτυπώσεων η οποία δεσμεύεται να ακολουθεί υψηλά standard ποιότητας, σύμφωνα με τις οδηγίες και τους κανονισμούς της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Η ομάδα μας εφαρμόζει τα εξής:

  • Χρήση ασφαλών και φιλικών για το περιβάλλον υλικών κατασκευής.
  • Συνεχής βελτίωση των παρεχόμενων προϊόντων και υπηρεσιών.
  • Έγκαιρη παράδοση των προϊόντων προς τους πελάτες.
  • Δέσμευση για συμμόρφωση με τις νομοθετικές απαιτήσεις που αφορούν τα προϊόντα και υπηρεσίες.
  • Εκτελούμε τακτικά ποιοτικούς ελέγχους.

Απώτερος στόχος της εταιρείας μας είναι η συνεχής βελτίωση της αποτελεσματικότητας και της αποδοτικότητάς και και κατ΄επέκταση η πλήρη ικανοποίηση των πελατών μας.

ΕΓΓΥΗΣΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ

Εγγυόμαστε την υψηλή ποιότητα των προϊόντων μας, αλλά και την άριστη εξυπηρέτηση. Τόσο για εσωτερικό όσο και για εξωτερικό χώρο εφαρμόζουμε ελέγχους, κάνουμε δείγματα και εξετάζουμε όλες τις δυνατές βελτιώσεις που μπορούν να γίνουν για την εκτύπωσή σας. Η ομάδα μας εξετάζει διαρκώς νέες μεθόδους και τεχνικές και ενημερώνεται για τις νέες τάσεις σε εκτυπώσεις και design!

ΥΛΙΚΑ ΚΑΤΑΛΛΗΛΑ ΓΙΑ ΤΡΟΦΗΜΑ

Η ποιότητα της συσκευασίας παίζει πρωταρχικό ρόλο στη συντήρηση του προϊόντος και η διασφάλισή της είναι άκρως απαραίτητη. Κατά τη φυσική ροή της εφοδιαστικής αλυσίδας μπορεί να επιδεινωθούν κάποια από τα χαρακτηριστικά της συσκευασίας, για αυτό και η παρακολούθηση της παραγωγής καθώς και η σωστή αποθήκευση και μεταφορά, είναι πολύ εξαιρετικά σημαντικά. Η εταιρεία μας χρησιμοποιεί μελάνια και υλικά που είναι κατάλληλα για τρόφιμα με όλες τις πιστοποιήσεις που απαιτούνται.