Ετικέτες για κάθε τρόφιμο

Το κυρίαρχο εργαλείο στο μάρκετινγκ, την πώληση και τη διανομή τροφίμων είναι αδιαμφισβήτητα η ετικέτα. Υπάρχουν βεβαίως πολλές και διαφορετικές μορφές συσκευασίας στη βιομηχανία τροφίμων. Η ετικέτα σε ρολά είναι η πλέον εξυπηρετική για την τυποποίηση των τροφίμων, τόσο για βάζα, όσο για δοχεία, μπουκάλια και σακούλες.

Η δυνατότητα εκτύπωσης ετικετών τροφίμων και προϊόντων ψηφιακά, επιτρέπει στις επιχειρήσεις να είναι ευέλικτες και να μπορούν να παράγουν προϊόντα σε περιορισμένες εκδόσεις, περισσότερες γεύσεις ή διαφορετικούς κωδικούς για να μπορούν να ικανοποιούν τις επιθυμίες των πελατών τους.

​Νομοθεσία επισήμανσης τροφίμων

Η βασική προϋπόθεση για την επισήμανση των τροφίμων, είναι η τήρηση των νομοθετικών διατάξεων. Αυτό έχει αντίκτυπο στην επιλογή των υλικών και τις διαδικασίες εκτύπωσης που μπορούν να χρησιμοποιηθούν. Για παράδειγμα, η ορατή πλευρά δεν πρέπει να έρχεται σε επαφή με το περιεχόμενο του πακέτου. Τα χρώματα εκτύπωσης για τις ετικέτες τροφίμων πρέπει να επιλέγονται για την αντοχή τους σε οποιαδήποτε επίδραση από το περιεχόμενο και ταυτόχρονα να μην επηρεάζουν τη γεύση, τη μυρωδιά ή την εμφάνιση του φαγητού.

Πως εφαρμόζονται οι ετικέτες τροφίμων

Κατά την παραγωγή δοχείων και βάζων, οι ετικέτες εφαρμόζονται με ετικετέζα.

Αυτοκόλλητες ετικέτες για συσκευασίες νωπού κρέατος, συνήθως έρχονται σε ρολά και στη συνέχεια εφαρμόζονται με το χέρι. Οι ετικέτες των τροφίμων πρέπει να κατασκευάζονται με βάση τη νομοθεσία που τα διέπει.

Υλικά, σχήματα και εκτυπώσεις

Όπως αναφέραμε προηγουμένως, το χαρτί χρησιμοποιείται συνήθως στην παραγωγή ετικετών τροφίμων. Η εταιρία μας μπορεί, ωστόσο, να σας προσφέρει πλαστικές ετικέτες ή διαφανείς ετικέτες για την εμφάνιση που χρειάζεστε.
Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε στρογγυλές, τετράγωνες, κυκλικές ετικέτες ή ένα εξατομικευμένο σχήμα σύμφωνα με τις απαιτήσεις σας. Εάν ψάχνετε κάτι ασυνήθιστο, θα χαρούμε να σας ενημερώσουμε για τις επιλογές σας. Εκτυπώνουμε σε χαρτί, καθώς και χρωματιστές και διαφανείς μεμβράνες με την υψηλότερη ποιότητα χρησιμοποιώντας ψηφιακές και συμβατικές διαδικασίες.

Τι πρέπει να ληφθεί υπόψιν κατά την παραγωγή ετικετών βαθμού κατάψυξης

Οι ετικέτες κατάψυξης πρέπει να είναι ανθεκτικές στο κρύο, αλλά και στην υγρασία σε κάποιο βαθμό. Γενικά οι ετικέτες του καταψύκτη κατασκευάζονται με τη χρήση φιλμ ή χαρτιού χωρίς ξύλο για να είναι ανθεκτική στον παγετό και σε θερμοκρασία χαμηλή έως -20 . Αυτές οι ετικέτες είναι επίσης απαραίτητες για τρόφιμα που περιέχουν λάδι ώστε να διασφαλιστεί η αναγνώριση του προϊόντος εάν διαρρεύσει λάδι από τη συσκευασία των τροφίμων.

Ποιότητα και γρήγορη παράδοση

Όπως καταλαβαίνετε οι ετικέτες για τα τρόφιμα είναι μάλλον πιο περίπλοκες από τις ετικέτες που προορίζονται για άλλα προϊόντα. Επικοινωνήστε μαζί μας!! Η ομάδα μας θα σας παράσχει ολοκληρωμένες συμβουλές για κάθε τύπο ετικέτας. Είτε πρόκειται για χαρτί, μεμβράνη, έγχρωμες ή διαφανείς ετικέτες, η υψηλή ποιότητα είναι το κύριο μέλημά μας.

Εγγυόμαστε ταχεία παράδοση, για μας οι προθεσμίες είναι δεσμευτικές. Μπορείτε φυσικά να επιλέξετε τη γρήγορη υπηρεσία μας, κατά την οποία η ετικέτα παράγεται εντός 48 ωρών.

Ετικέτες για Αγροτικά Προϊόντα

Η Filomila Printhouse προσφέρει τη δυνατότητα στους παραγωγούς αγροτικών προϊόντων (φρούτων και λαχανικών), να εκτυπώσουν ετικέτες με αντοχή σε όλες της φάσης της συσκευασίας, της μεταφοράς, της αποθήκευσης και της πώλησης.

Έχοντας πολύχρονη πείρα στην κάλυψη των απαιτήσεων των πελατών μας, συμβουλεύουμε και προτείνουμε με στόχο το καλύτερο αποτέλεσμα στο σχεδιασμό της μακέτας και την εκτύπωση, χρησιμοποιώντας πάντα τα κατάλληλα, ανθεκτικά υλικά

Ετικέτες Αναψυκτικών & Ποτών

Χρησιμοποιούμε την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, τόσο στην ψηφιακή όσο και στη συμβατική εκτύπωση, εξοικονομώντας σας χρόνο και χρήμα και επιτρέποντάς μας να σας προσφέρουμε τις καλύτερες ετικέτες, προσαρμοσμένες τέλεια στα προϊόντα σας, ώστε να εφαρμοστούν σε οποιαδήποτε αυτοματοποιημένη γραμμή εμφιάλωσης ή χειροκίνητη τοποθέτηση.

Εφαρμόζοντας premium υλικά εκτύπωσης και ειδικά φινιρίσματα, προσφέρουμε στη ετικέτα σας μοναδικές καινοτομίες που τις κάνουν να διαφέρουν στην Αγορά και να είναι στις πρώτες επιλογές του καταναλωτικού κοινού, έναντι του μεγάλου ανταγωνισμού.

Επαγγελματικές ετικέτες για καλλυντικά

Στις εταιρίες παραγωγής καλλυντικών, η εμφάνιση των συσκευασιών είναι πολύ σημαντική. Κάθε προϊόν που έχει σχεδιαστεί για να μας φροντίζει και να μας κάνει όμορφους, πρέπει να “λάμπει” με την πρώτη ματιά, συχνά ακόμη και με την πιο αληθινή έννοια της λέξης. Αυτό φυσικά ισχύει και για τις ετικέτες και την ποιότητα των υλικών τους. Είμαστε ειδικοί στην εκτύπωση ετικετών!

Όντας αφοσιωμένοι στην παραγωγή των τέλειων ετικετών, κατανούμε την απαίτηση των πελατών μας για τα προϊόντα προσωπικής φροντίδας υψηλής ποιότητας. Σας βοηθάμε να τελειοποιήσετε κάθε συσκευασία σας, κουτιά, βάζα, σωληνάρια, συσκευασίες για άρωμα, μακιγιάζ, σαπούνια, λάδια και όλα τα άλλα προϊόντα που έχουν σχεδιαστεί για να φροντίζουν το πρόσωπο και το σώμα σας. Ετικέτες ρολού για εξαιρετικής ποιότητας αποτέλεσμα με μεταεκτυπωτικές εργασίες που υπερέχουν στον ανταγωνισμό.

Ετικέτες με ποιότητα μακράς διαρκείας!

Οι αυτοκόλλητες ετικέτες για προϊόντα προσωπικής φροντίδας, εκτός από εμφανίσιμες, θα πρέπει να είναι και ανθεκτικές, να παραμένουν κολλημένες και ευανάγνωστες, χωρίς να καταστρέφονται από τις επιδράσεις του νερού ή και του ίδιου του προϊόντος. Αυτό δεν είναι υποχρεωτικό μόνο για αισθητικούς λόγους, αλλά και για την ασφάλεια. Να μπορεί ανά πάσα στιγμή ο καταναλωτής να διαβάσει συστατικά και οδηγίες χρήσης. Σας προτείνουμε τις ετικέτες μας για τα καλλυντικά προϊόντα σας, που εγγυώνται ότι οι οδηγίες και τα συστατικά θα παραμείνουν ορατά ανά πάσα στιγμή.

Διάφανης εμφάνιση χωρίς ετικέτα

Κατασκευάζουμε τις αυτοκόλλητες ετικέτες χωρίς ετικέτα σε φιλμ πολυπροπυλενίου. Αυτή η ταινία προσαρμόζεται καλά σε ανώμαλες επιφάνειες ή στις στρογγυλεμένες πλευρές των βάζων. Αυτό σημαίνει ότι είναι πρακτικά αόρατες για τον καταναλωτή.

Τέτοιες ετικέτες καλλυντικών χρησιμοποιούνται συχνά για μπουκάλια αρώματος και βάζα κρέμας, καθώς η εκτύπωση σε φιλμ έχει καλύτερη απόδοση από την εκτύπωση απευθείας στο βάζο ή τη φιάλη. Σε αυτήν την περίπτωση, θα συνιστούσαμε να παραγγείλετε διαφανείς ετικέτες ρολού και να τις εφαρμόσετε με μηχάνημα για να αποφύγετε τις παγιδευμένες φυσαλίδες αέρα και τους ακανόνιστους σχηματισμούς στο αυτοκόλλητο. Ωστόσο, η μεμβράνη πολυπροπυλενίου δεν χρειάζεται απαραίτητα να είναι διαφανής και σχεδιασμένη με την εμφάνιση χωρίς ετικέτα.

Επιπλέον, είμαστε ειδικοί στην εκτύπωση σε χρυσές και ασημί ετικέτες, καθώς και αδιαφανείς λευκές ή ανάγλυφες ετικέτες. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα, επικοινωνήστε μαζί μας. Μειώστε το κόστος και εξοικονομήστε χρόνο με Εκτύπωση ετικετών ΣΕ ΜΑΣ!!

Μπορείτε να επεξεργαστείτε την παραγγελία σας γρήγορα και εύκολα στο διαδίκτυο. Μπορείτε να μάθετε πολύ γρήγορα το κόστος των αυτοκόλλητων ετικετών σας με το πάτημα ενός κουμπιού, και το πότε θα παραδοθούν. Είτε χρειάζεστε διαφανείς ετικέτες για βάζα κρέμας ή εκλεπτυσμένες ανάγλυφες ετικέτες φιλμ πολυπροπυλενίου – θα σας τις παραδώσουμε στο χρόνο που σας εγγυηθήκαμε και σε ανταγωνιστικές τιμές.

Φυσικά, και είμαστε εδώ για εσάς εάν έχετε περαιτέρω απορίες. Η ομάδα μας θα χαρεί να σας ενημερώσει, εάν δεν είστε βέβαιοι, για τη χρηστικότητα των ετικετών (της ανάγλυφης ετικέτας, της χρυσής ετικέτας, της ασημένιας ετικέτας ή του αδιάφανου λευκού) ή ποιες άλλες επιλογές υπάρχουν για να δώσετε τις τελευταίες πινελιές στο προϊόν σας.

Επαγγελματικές Ετικέτες για Απολυμαντικά χεριών & τζέλ

Για πολλά χρόνια, εργαζόμαστε στον τομέα των ετικετών για χημικά με μεγάλους και μικρούς κατασκευαστές. Δεν έχει σημασία αν η παρτίδα είναι μεγάλη ή μικρή, θα επεξεργαστούμε την εκτύπωση ετικετών σας για φιάλες με προσοχή, στις καλύτερες τιμές της αγοράς και πάντα σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα για τη συμφωνημένη ημερομηνία παράδοσης. Εάν το επιθυμείτε, μπορούμε να στείλουμε τις ετικέτες για χημικά σε ρολό στον εμφιαλωτή σας.

Τι πρέπει να υπάρχει στο μπουκάλι;

Όπως αναφέραμε αρχικά , ο ΠΟΥ ( Παγκόσμιος οργανισμός υγείας) αναφέρει στο δελτίο πληροφοριών τους, τι πρέπει να γραφτεί στην ετικέτα όσον αφορά τα συστατικά, τον αριθμό παρτίδας, τις οδηγίες πρώτων βοηθειών κ.λ.π.

Από την 1η Ιουνίου 2015 ισχύει το«Παγκόσμιο Εναρμονισμένο Σύστημα Ταξινόμησης και Επισήμανσης Χημικών Προϊόντων», (GHS για συντομία). Το GHS είναι ένα διεθνώς συμφωνημένο πρόγραμμα που ξεκίνησε από τα Ηνωμένα Έθνη. Τα πρότυπα GHS δημιουργήθηκαν για να αντικαταστήσουν την ισχύουσα νομοθεσία σε μεμονωμένες χώρες και να εγγυηθούν την τυποποιημένη αναγνώριση των επικίνδυνων εμπορευμάτων. Όλοι οι κατασκευαστές, εισαγωγείς και προμηθευτές χημικών ενώσεων και ουσιών πρέπει να συμμορφώνονται με αυτά τα πρότυπα.
Για εμάς, ως κατασκευαστές ετικετών, αυτό σημαίνει ότι πρέπει να παρέχουμε αυτοκόλλητες ετικέτες και ετικέτες φιλμ πολυπροπυλενίου και πολυαιθυλενίου τυπωμένες με τις σωστές επισημάνσεις και προειδοποιήσεις κινδύνου και ασφάλειας.

Ο Π.Ο.Υ προτείνει να εμφανίζονται τα ακόλουθα στην ετικέτα: 1) όνομα των δραστικών ουσιών 2) Συγκέντρωση των δραστικών ουσιών σε μονάδες μέτρησης, 3)φύση του σκευάσματος, 4)όνομα και διεύθυνση του κατόχου της άδειας, 5) εφαρμογές και οδηγίες χρήσης 6)παρενέργειες και οδηγίες για τις πρώτες βοήθειες 7)οδηγίες για ασφαλή απόρριψη 8)προφυλάξεις κατά τη χρήση και τη μεταφορά 9)πληροφορίες για συγκεκριμένες απειλές του προϊόντος για το περιβάλλον 10) αριθμός παρτίδας 11) αριθμός έγκρισης 12) ημερομηνία λήξης.

Και να θυμάστε ότι, στην Filomila Printhouse έχουμε στη διάθεσή μας μια έμπειρη ομάδα Εξυπηρέτησης Πελατών για οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή απορίες.

Ετικέτες για χημικά (Χρώματα | Λιπαντικά | Φυτοφάρμακα | κ.α.)

Ως ειδικοί για την κατασκευή ετικετών, Γνωρίζουμε ότι οι ετικέτες για χημικά πρέπει να πληρούν τις μεταβαλλόμενες νομικές απαιτήσεις που αφορούν τα υλικά που επιτρέπονται ή απαιτούνται ,και πως πρέπει να εκτυπωθούν.

Η Filomila Printhouse προσφέρει τις καλύτερες επιλογές για ετικέτες προϊόντων χημικών, χρωμάτων, λιπαντικών, και φυτοφαρμάκων.

Είναι επιτακτική η ανάγκη στις ετικέτες αυτές τα υλικά να είναι ανθεκτικά και να αντέχουν στο χρόνο, στην αλλοίωση από το περιεχόμενο της συσκευασίας, καθώς και από τα περιβάλλοντα στα οποία τοποθετούνται προς πώληση.

Εκτύπωση ετικετών σύμφωνα με τα πρότυπα GHS

Εργαζόμαστε στον τομέα των ετικετών για χημικά, πολλά χρόνια, για μεγάλες και μικρές επιχειρήσεις που εκτιμούν τις υπηρεσίες μας και μας έχουν εμπιστοσύνη. Είτε η παραγγελία είναι μεγάλη, είτε μικρή, θα επεξεργαστούμε την εκτύπωση ετικετών με προσοχή, σε λογική τιμή και πάντα σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα για τη συμφωνημένη ημερομηνία παράδοσης. Εξοικονομείστε χρόνο και χρήματα παραγγέλνοντας σε μας τις ετικέτες που επιθυμείτε για το προϊόν σας.

Από την 1 η Ιουνίου 2015, το «Παγκόσμιο Εναρμονισμένο Σύστημα Ταξινόμησης και Επισήμανσης χημικών προϊόντων», GHS, ισχύει. Το GHS είναι ένα διεθνώς συμφωνημένο πρόγραμμα που ξεκίνησε από τα Ηνωμένα Έθνη. Τα πρότυπα GHS δημιουργήθηκαν για να αντικαταστήσουν την ισχύουσα νομοθεσία σε μεμονωμένες χώρες ,και να εγγυηθούν την τυποποιημένη αναγνώριση των επικίνδυνων εμπορευμάτων.

Όλοι οι κατασκευαστές, εισαγωγείς και προμηθευτές χημικών ενώσεων και ουσιών πρέπει να συμμορφώνονται με αυτά τα πρότυπα. Αυτό σημαίνει, πως εμείς πρέπει να παρέχουμε αυτοκόλλητες ετικέτες και ετικέτες φιλμ πολυπροπυλενίου και πολυαιθυλενίου τυπωμένες με τις σωστές επισημάνσεις και προειδοποιήσεις κινδύνου και ασφάλειας.

​Προκειμένου να διασφαλιστεί ο χρήστης του προϊόντος, το υλικό της ετικέτας πρέπει να είναι ανθεκτικό στις καταπονήσεις που οφείλονται σε έκθεση στο περιεχόμενό του. Επίσης η εκτύπωση ετικετών πρέπει να συμμορφώνεται με τις νομοθετικές απαιτήσεις. Οι ετικέτες χημικών είναι γενικά ετικέτες επικίνδυνων ουσιών. Γι αυτό το λόγο δεν πρέπει να γίνουν συμβιβασμοί όσον αφορά την ποιότητα. Εκτυπώνουμε ανθεκτικές ετικέτες φιλμ σύμφωνα με τις ακριβείς απαιτήσεις σας. Ποια είναι τα επόμενα βήματα? Εάν έχετε άλλες ερωτήσεις, εάν θέλετε να σας συμβουλεύσουμε ή είστε βέβαιοι για τον καλύτερο τρόπο υλοποίησης, επικοινωνήστε μαζί μας!!!

Ετικέτες για Φαρμακευτικά Προϊόντα

Η Filomila Printhouse γνωρίζοντας τις απαιτήσεις μιας τόσο ιδιαίτερης ομάδας προϊόντων, όπως η βιομηχανία φαρμάκων, συμβουλεύει και προσφέρει λύσεις για το καλύτερο αποτέλεσμα.

Η επιλογή των υλικών για τις ετικέτες, γίνεται πάντα σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα. Πρέπει τα υλικά να έχουν αντοχή στο νερό, το λάδι και τα χημικά. Ο σύγχρονος εξοπλισμός μας μαζί με την εμπειρία μας, δημιουργούν ετικέτες που δεν αλλοιώνονται, καθώς είναι σημαντικό να μπορεί να διαβαστεί η ετικέτα κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες.

Είμαστε στη διάθεσή σας για να συνεργαστούμε και να «ντύσουμε» το προϊόν σας με την κατάλληλη ετικέτα.

Ετικέτες Logistics & Συσκευασίας

Η Filomila Printhouse συνεργάζεται με εταιρίες logistics, προσφέροντας λύσεις στις ανάγκες για επικόλληση ειδικού σήματος και ιχνηλάτηση των συσκευασιών σε όλες τις συνθήκες μεταφοράς και αποθήκευσης.

Διαθέτουμε αυτοκόλλητες ετικέτες, ετικέτες για ζυγιστικά μηχανήματα, χαρτιά με ειδικές κόλλες (ανάλογα με τις συνθήκες επικόλλησης και αποθήκευσης των προιόντων).

Οι προτάσεις μας βασίζονται πάντα στις απαιτήσεις σας, με τη χρήση των καταλληλότερων υλικών.

Ετικέτες Ηλεκτρονικού Εμπορίου

Η Filomila Printhouse προσφέρει στους πελάτες της που ασχολούνται με το ηλεκτρονικό εμπόριο ετικέτες που αναγράφουν όλα τα απαραίτητα στοιχεία για τη διακίνηση του προιόντος (λογότυπο, στοιχεία πελάτη κλπ) σε υλικά και με κόλλα ανθεκτική για να μη μετακινηθούν από το δέμα.

Ετικέτες Προωθητικών Ενεργειών

Ο ανταγωνισμός στο ράφι είναι μεγάλος, επομένως η παρουσίαση ενός προϊόντος οφείλει να κεντρίζει το ενδιαφέρον. Οι προωθητικές ενέργειες (έκπτωση τιμής, περισσότερο προϊόν στη συσκευασία κ.λ.π) χρειάζονται και αυτές ετικέτες ξεχωριστές, για να «φωνάξουν» τι επιπλέον προσφέρει το προϊόν.

Είμαστε κοντά σας για να σας προσφέρουμε τον καλύτερο τρόπο προώθησης του προϊόντος σας μέσω της ετικέτας.

Σκεφτόμαστε για εσάς ιδέες για ετικέτες, προτείνουμε υλικά υψηλής ποιότητας και αντοχής, δημιουργούμε αυτοκόλλητα και ετικέτες μοναδικές όσο και τα προϊόντα σας!! Εμπιστευτείτε μας!!

Ετικέτες Ηλεκτρονικού Τσιγάρου

Vape Liquid Ετικέτες σε ρολό, κατασκευάζουμε ετικέτες γι’ αυτά τα προϊόντα τηρώντας τα εξής:

• Υλικά εγκεκριμένα από τη βιομηχανία
• Οποιοδήποτε σχήμα, ετικέτες οποιουδήποτε μεγέθους
• Απεριόριστες παραλλαγές
• Premium Finishing

Γρήγορη παραλλαγή Ετικέτες υγρού Vape. Δημιουργήστε απεριόριστο ποσό παραλλαγών η ανάγκη σας για περισσότερες παραλλαγές ανάλογα με το προιόν, καθώς και της γρήγορης προσαρμογής της ετικέτας στις εκάστοτε αλλαγές στις τιμές της νικοτίνης, αλλά και των γεύσεων, μας οδήγησε στο να δημιουργήσουμε τρόπους να καλύψουμε την ανάγκη αυτή. Η ψηφιακή εκτύπωση προσφέρεται για την παραγωγή ετικετών υγρών vape. Εφόσον το μέγεθος και το υλικό της ετικέτας δεν διαφέρουν, μπορούμε να εκτυπώσουμε όλες τις παραλλαγές σας σε μία εκτύπωση. Αυτό διατηρεί τελικά την προσαρμοσμένη εκτύπωση των ετικετών υγρών vape σε σχέση με το κόστος και βοηθά στη μεγιστοποίηση του περιθωρίου κέρδους σας.

Premium Vape Liquid Ετικέτες.

Τώρα που η αγορά υγρών vape έχει αρχίσει να ωριμάζει και σχεδόν έχει κορεστεί, η διαφοροποίηση των ετικετών από τους ανταγωνιστές είναι σημαντική. Με τον ίδιο τρόπο που οι βιομηχανίες μπύρας δίνουν πλέον μεγάλη έμφαση στην ετικέτα τους, προσθέτοντας σε αυτή καλλωπισμούς υψηλής ποιότητας, όπως σφράγιση με επένδυση από θερμό φύλλο αρχίζουμε να βλέπουμε και εταιρίες με vape να επενδύουν περισσότερο στο σχεδιασμό και την κατασκευή της ετικέτας.

Δοκιμή υλικών ετικέτας E-Liquid Διαθέτουμε ένα ευρύ φάσμα υλικών που χρησιμοποιούνται στο εμπόριο σε πολλές βιομηχανίες, συμπεριλαμβανομένου του ατμού. Στην περίπτωση αυτή, θα συνιστούσαμε τη χρήση υλικού πολυπροπυλενίου (PP) για ετικέτες υγρών vape λόγω των ιδιοτήτων αντοχής στο νερό, το λάδι και τις χημικές ουσίες. Να σημειώσουμε πως διάφορες μάρκες με τις οποίες συνεργαζόμαστε έχουν επιλέξει να ακολουθήσουν τη χρήση των ματ χαρτιών στις ετικέτες τους.

Ετικέτες Λευκές (θερμικές ή απλές)

Οι ετικέτες αυτές απευθύνονται σε επιχειρήσεις οι οποίες χρησιμοποιούν ζυγιστικές , και χρειάζονται να είναι λευκές ή προτυπωμένες, κατάλληλες για όλες τις συνθήκες φύλαξης.

Η εταιρία μας εκτυπώνει τις ετικέτες σας σε ό,τι σχήμα και διάσταση επιθυμείτε και σε αυτοκόλλητο χαρτί λευκό θερμικό με ειδική κόλλα κατάψυξης.