Ετικέτες

Το κυρίαρχο εργαλείο στο μάρκετινγκ, την πώληση και τη διανομή τροφίμων είναι αδιαμφισβήτητα η ετικέτα. Υπάρχουν πολλές διαφορετικές μορφές συσκευασίας στη βιομηχανία τροφίμων. Ετικέτες σε ρολά για βάζα, δοχεία, μπουκάλια , σακούλες, ετικέτες με χρυσοτυπία κ.ά.

Υλικά, σχήματα και εκτυπώσεις

Η εταιρία μας μπορεί να σας προσφέρει χάρτινες και πλαστικές ετικέτες ή διαφανείς ετικέτες για την εμφάνιση που χρειάζεστε.
Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε στρογγυλές, τετράγωνες, κυκλικές ετικέτες ή ένα εξατομικευμένο σχήμα σύμφωνα με τις απαιτήσεις σας. Εκτυπώνουμε σε χαρτί, καθώς και χρωματιστές και διαφανείς μεμβράνες με την υψηλότερη ποιότητα χρησιμοποιώντας ψηφιακές και συμβατικές διαδικασίες.

Ποιότητα και γρήγορη παράδοση

Η ομάδα μας θα παρέχει ολοκληρωμένες συμβουλές για κάθε τύπο ετικέτας. Είτε πρόκειται για χαρτί, μεμβράνη, έγχρωμες ή διαφανείς ετικέτες, η υψηλή ποιότητα είναι ο στόχος μας.

Αυτοκόλλητα

Η εκτύπωση και παραγωγή αυτοκόλλητων είναι μια πολύ απαιτητική και λεπτομερής διαδικασία. Η εταιρεία μας υποστηρίζει εκτυπώσεις επίπεδες ψηφιακές σε απλό χαρτί και με πλαστικοποίηση , εκτυπώσεις ψηφιακές plotter για αυτοκόλλητα ετικέτες βινιλίου και εκτυπώσεις σε ρολό ετικετέζας, round-offset και round-digital με απεριόριστες δυνατότητες και εφαρμογές. Αναλυτικά αναλαμβάνουμε τα εξής:

 • Τυπώνουμε αυτοκόλλητα ετικέτες για όλες τις ανάγκες
 • Ετικέτες με χρυσοτυπία ανάγλυφη.
 • Ρολό αυτοκόλλητα σετ.
 • Μεταλλοτυπίες και εξώγλυφα
 • Χρυσοτυπία – θερμοτυπία
 • Ανάγλυφα αυτοκόλλητα σε ρολό

Ειδικές αυτοκόλλητες ετικέτες

Ανθεκτικές ετικέτες, ανεξίτηλες εκτυπώσεις με ζωντανά χρώματα CMYK και ανεξάντλητες αποχρώσεις pantone σε συνδυασμό με λαμπερές χρυσοτυπίες και ασημοτυπίες τυπωμένες στα πιο ποιοτικά και πρωτότυπα αυτοκόλλητα υλικά.

Επιγραφές

Η εταιρεία μας σχεδιάζει και κατασκευάζει φωτεινές επιγραφές οι οποίες έχουν μεγάλη διάρκεια ζωής και χαμηλό κόστος συντήρησης, ΝΕΟΝ οι οποίες αναδεικνύουν τις όψεις των καταστημάτων, etalbond για προσόψεις καταστημάτων και κτιρίων, ειδικές κατασκευές σε επιγραφές, πυλώνες, επιγραφές με ανάγλυφα 3D γράμματα οι οποίες τοποθετούνται στις προσόψεις, υπαίθριες επιγραφές – αφίσες, trivision που αποτελούνται από τριγωνικά πρίσματα, εσωτερικού χώρου οι οποίες διακοσμούν όμορφα και δίνουν άλλον αέρα στον εσωτερικό χώρο μιας επιχείρησης.

 • Γράμματα ή σχήματα από λαμαρίνα γαλβανιζέ ή ανοξείδωτο σε οποιαδήποτε διάσταση χωρίς εσωτερικό φωτισμό
 • Γράμματα ή σχήματα από λαμαρίνα γαλβανιζέ ή ανοξείδωτο σε οποιαδήποτε διάσταση, με φωτισμό διαχεόμενο στην πλάτη του γράμματος (κρυφός φωτισμός)
 • Γράμματα ή σχήματα με πρόσοψη από plexiglass, εσωτερικό φωτισμό led, σόκορο από λαμαρίνα γαλβανιζέ ή ανοξείδωτο και πλάτη μεταλλική
 • Γράμματα ή σχήματα με πρόσοψη από plexiglass, εσωτερικό φωτισμό, περιμετρικά (σόκορο) από λαμαρίνα γαλβανιζέ ή ανοξείδωτο και φωτισμό διαχεόμενο στην πλάτη του γράμματος
 • Γράμματα ή σχήματα εξ ολόκληρου από ακρυλικό υλικό, όψη και σόκορο από plexiglass, εσωτερικό φωτισμό και πλάτη μεταλλική

Roll Up

Το ROLL UP αποτελεί μοναδική λύση για όποιον χρειάζεται ένα σταντ ελαφρύ και ανθεκτικό, με μοντέρνα εμφάνιση και προσιτή τιμή. Όλα τα roll up stands συνοδεύονται από υφασμάτινη τσάντα μεταφοράς. Η εκτύπωση γίνεται σε υψηλής ανάλυσης μηχανήματα και είναι ανεξίτηλη και ανθεκτική ακόμα και σε εξωτερικές συνθήκες, ενώ όταν είναι κλειστό, προστατεύεται στον σκελετό αλουμινίου του σταντ. Το υλικό της εκτύπωσης είναι πολυπροπυλένιο φιλμ. Το roll up stand διατίθεται σε διάφορα μεγέθη έτσι ώστε να καλύπτει οποιαδήποτε ανάγκη για την προβολή των μηνυμάτων σας.  Η εταιρεία μας επιλέγει πάντα την καλύτερη ποιότητα roll up display stand banners.

Συσκευασίες

Χωρίς αμφιβολία η συσκευασία είναι πολλές φορές το ίδιο σημαντική όσο και το προϊόν. Η εικόνα της επιχείρησης και ο χαρακτήρας του προϊόντος, προβάλλονται στη συσκευασία του. Αναλαμβάνουμε ολοκληρωμένες κατασκευές συσκευασίας, από τον σχεδιασμό μέχρι την τελική εκτύπωση, από την πιο απλή μορφή μέχρι και την πιο πολύπλοκη. Αναλαμβάνουμε:

 • Χάρτινες τσάντες
 • Κουτιά
 • Συσκευασίες για eshop
 • Display Stands

Tα κουτιά συσκευασίας είναι τετράχρωμα (CMYK). Αξίζει να αναφέρουμε ότι πολλές φορές χρησιμοποιούμε και επιπλέον Pantone χρώματα. Eκτός από την εκτύπωση των κουτιών συσκευασίας μπορούμε να έχουμε εφαρμογή:

 • βερνίκι νερού, είτε γυαλιστερό είτε ματ
 • πλαστικοποίηση, είτε γυαλιστερή είτε ματ
 • τοπικό UV
 • γκοφρέ

Για εμάς προτεραιότητα είναι η ικανοποίηση των προσδοκιών σας. Η εμπειρία μας στο χώρο των εκτυπώσεων εδώ και τέσσερις δεκαετίες εγγυάται παραγωγή ποιοτικών κουτιών συσκευασίας.

Κατάλογοι

Όπως σε κάθε εκτύπωση που αναλαμβάνουμε, έτσι και στον κατάλογο προϊόντων, δίνουμε ιδιαίτερη σημασία στην ποιότητα. Στοχεύουμε να αναδειχθούν τα  προϊόντα σας με τον πιο ευπαρουσίαστο τρόπο, αποδίδοντας ένα ρεαλιστικό αποτέλεσμα το οποίο θα οδηγήσει σε περισσότερες πωλήσεις και κέρδη την επιχείρησή σας.

Οι πωλήσεις μέσω καταλόγων είναι μια σημαντική , αν όχι η κύρια πηγή εσόδων για πολλές εταιρίες. Χρησιμοποιούνται σε εκθέσεις, συνέδρια, εταιρικά events, ενημέρωση επενδυτών κ.α. Επίσης τα τελευταία χρόνια και στο B2B, αλλά και στο B2C υπάρχει ενδιαφέρον για τους εταιρικούς καταλόγους με την μορφή της παρουσίασης της εταιρίας στο ευρύ κοινό όπως για παράδειγμα δράσεις κοινωνικής ευθύνης.

 • πλαστικοποίηση ματ ή γυαλιστερή
 • Βερνίκι μηχανής
 • Τοπικό UV ή Ολικό UV

Εκτός από την εκτύπωση εταιρικών καταλόγων, αναλαμβάνουμε ξενοδοχειακούς καταλόγους, ενημερωτικούς καταλόγους υπηρεσιών, τουριστικούς, προϊόντικούς και πολυσέλιδα.

Κάλυψη οχημάτων

Ο πλέον έξυπνος και πρωτότυπος τρόπος διαφήμισης προϊόντων και υπηρεσιών, είναι η κινητή διαφήμιση μέσω των εταιρικών αυτοκινήτων. Μπορούν να παραχθούν αυτοκόλλητα μερικής κάλυψης αλλά και ολικής κάλυψης ενός αυτοκινήτου. Χρησιμοποιώντας αποκλειστικά πιστοποιημένα μελάνια και υλικά εκτύπωσης, η ομάδα μας σχεδιάζει και δημιουργεί πολυμερικά και χυτά (cast) αυτοκόλλητα
οχημάτων με αντίστοιχες πλαστικοποιήσεις UV. Αναλαμβάνουμε:

 • Αυτοκόλλητα φορτηγών
 • Αυτοκόλλητα αυτοκινήτων 4×4
 • Αυτοκόλλητα μηχανών
 • Αυτοκόλλητα παρμπρίζ αυτοκινήτου
 • Αυτοκόλλητα λογότυπα εταιρειών αυτοκινήτων
 • 3D αυτοκόλλητα αυτοκινήτων

Τα αυτοκόλλητα αυτοκινήτου έχουν εξαιρετική αντοχή και μεγάλη τους ανθεκτικότητα στα καιρικά φαινόμενα και τις αντίξοες συνθήκες, αλλά μπορούν να αφαιρεθούν και να αντικατασταθούν εύκολα και γρήγορα. Η κάλυψη του οχήματος είναι αναστρέψιμη, οπότε αν θελήσετε αργότερα, μπορείς να επαναφέρετε το εργοστασιακό χρώμα, αφαιρώντας με ασφάλεια τις μεμβράνες.

Φυλλάδια

Τα έντυπα φυλλάδια είναι ένας εύκολος, οικονομικός και γρήγορος τρόπος σχεδιασμού και εκτύπωσης, ώστε οι καταναλωτές να ενημερωθούν για τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες σας. Αναλαμβάνουμε ψηφιακή εκτύπωση, η οποία συνίσταται για μικρές ποσότητες με άμεση παράδοση κατάλληλα για delivery, φυλλάδια door to door, για εκθέσεις, για πιτσαρίες και offset εκτύπωση η οποία συνίσταται για μεγαλύτερες ποσότητες. Είμαστε εδώ για να καλύψουμε την κάθε σας ανάγκη σε δίπτυχα, τρίπτυχα, τετράπτυχα φυλλάδια ακόμα και τύπου φυσαρμόνικα.

Σουπλά

To σουπλά αποτελεί ένα απαραίτητο προϊόν για ένα σωστό σερβίρισμα, εναρμονισμένο με τη σωστή παρουσίαση, τις σύγχρονες τάσεις της εστίασης και το σεβασμό στις υγειονομικές αρχές. Χρησιμοποιούνται στα εστιατόρια αλλά και σε άλλους χώρους εστίασης, όπως ξενοδοχεία, νοσοκομεία, χώρους εργασίας, συνεδριακά κέντρα, στο σπίτι ή ακόμα και σε εκδηλώσεις (γάμος, βάφτιση, σεμινάρια κτλ.).

Τα υλικά μας ξεκινούν από απλό χαρτί (περίπου 70 gsm ή παχύτερο), λαδόκολλα (40-120 gsm) μέχρι και υλικά πολυτελείας, όπως πολύφυλλα απορροφητικά υλικά (λευκά ή χρωματιστά) με βάση νάιλον ή και χωρίς.  Αναλυτικά αναλαμβάνουμε:

 • Επαγγελματικά σουπλά κραφτ εστιατορίου
 • Εκτυπωμένα σουπλά με λογότυπο
 • Επαγγελματικα σουπλά για εστιατόρια & ξενοδοχεία
 • Σουπλά μιας χρήσης
 • Σουπλά με QR code
 • Λαδόκολλας
 • Χριστουγεννιάτικα

Σημαίες Λάβαρα

Τα διαφημιστικά roll up και flight banner είναι ιδανικά για εκθέσεις, σεμινάρια, συνέδρια, σημεία πώλησης. Τα roll up έχουν ανθεκτική κατασκευή από αλουμίνιο και εύκολη μεταφορά. Το υλικό εκτύπωσης είναι το πολυπροπυλένιο. Τα flight banner είναι stands ή σημαίες σε διάφορες διαστάσεις, ιδανικά για χρήση σε εξωτερικούς χώρους. Τα υλικά μας είναι υψηλής αντοχής και τα χρώματα φέρουν πιστοποίηση ISO.

Η ομορφιά των διαφημιστικών σήμανσης χώρου είναι ότι το τυπωμένο γραφικό στεγάζεται μέσα στη βάση, καθιστώντας γρήγορη και εύκολη τη μεταφορά, την εγκατάσταση και το μάζεμα – δεν απαιτούνται εργαλεία.

Επαγγελματικές Καρτες

Οι επαγγελματικές κάρτες, είναι το μέσο της πρώτης μας επαφής είτε με τον πελάτη ή τους συνεργάτες σας. Μια καλά σχεδιασμένη επαγγελματική κάρτα μπορεί να σας κάνει να ξεχωρίζετε από το πλήθος.

Μπορείτε να κάνετε την επαγγελματική σας κάρτα μοναδική προσθέτοντας ένα διαφορετικό μέγεθος, υφή, συνδυασμό χρωμάτων ή στυλ γραμματοσειράς. Μπορείτε να κάνετε εκτύπωση με ανάγλυφα λογότυπα, γυαλιστερό φινίρισμα, τοπικό ανάγλυφο UV ή στρογγυλεμένες άκρες.

Διάφορα τελειώματα μπορούν να δώσουν στην επαγγελματική σας κάρτα μια εντελώς διαφορετική εμφάνιση και αίσθηση. Οι ματ επαγγελματικές κάρτες έχουν χαμηλή γυαλάδα. Οι επαγγελματικές κάρτες με γυαλιστερή ή ματ πλαστικοποίηση είναι λαμπερές. Αυτό το φινίρισμα δίνει βάθος, καθιστώντας τα χρώματα πιο ζωντανά. Αυτό το φινίρισμα προστατεύει επίσης τις κάρτες από γρατσουνιές και άλλα σημάδια.

Folders

Η δημιουργία και εκτύπωση folder συμβάλει στην ενιαία εικόνα της επιχείρησης σας.  Σε κάθε συναλλαγή με τους πελάτες και τους συνεργάτες της μια εταιρία που θέλει να ξεχωρίσει στην αγορά οφείλει να κάνει πάντα σαφή την ταυτότητά της προσφέροντας με αυτήν ένα σημείο αναφοράς για τους ανθρώπους που θα αναζητήσουν τις υπηρεσίες και τα προϊόντα της.

Διαθέτουμε καλούπια ώστε να υλοποιήσουμε κάθε πιθανή σας απαίτηση το ταχύτερο δυνατόν:

 • folder με μονές τσέπες δεξιά ή αριστερά και διπλές.
 • Διπλές πικμάνσεις σε ντοσιέ για μεγάλο όγκο εντύπων
 • Εκτύπωση folder σε μεγάλη γκάμα ειδικών χαρτιών λευκών και χρωματιστών
 • Λάστιχο, αυτιά ή ειδικές εγκοπές για το κλείσιμο
 • Εκτύπωση folder τετράχρωμη, πεντάχρωμη, εκτυπώσεις PANTONE, ειδικά χρώματα (ιριδίζοντα, φωσφοριζέ κ.λ.π.)
 • Εφαρμογή τοπικού UV για γυαλιστερά τμήματα στην επιφάνεια του ντοσιέ με εντυπωσιακά αποτελέσματα.
 • Κατασκευή εξ’ αρχής ειδικών καλουπιών για κοπή σε ιδιαίτερα σχήματα.
 • Πλαστικοποίηση ματ ή γυαλιστερή με δυνατότητα εφαρμογής στη μία ή και στις δύο όψεις του folder.

Ακόμη, το τυπογραφείο μας μπορεί να σας προσφέρει folders με θήκες για διάφορες χρήσεις όπως για τις επαγγελματικές κάρτες σας ή για συνοδευτικά CD. Με αυτό το τρόπο κάνετε την καλύτερη χρήση που προσφέρει η ψηφιακή εκτύπωση folder.

Έντυπα

Στο τυπογραφείο μας με την κάθετη μονάδα ψηφιακής εκτύπωσης που διαθέτουμε, τις μακροχρόνιες και δοκιμασμένες συνεργασίες, και το σημαντικότερο με την εμπειρία και τη γνώση, μπορούμε να αναλάβουμε οποιοδήποτε είδος εκτύπωσης (ψηφιακή εκτύπωση, offset, μεταξοτυπία, χρυσοτυπία, φλεξογραφία κ.α.) και να εγγυηθούμε το αποτέλεσμα.

Οι εκτυπώσεις των εντύπων γίνονται από σύγχρονα μηχανήματα για να εξασφαλίζουμε τέλεια ποιότητα σε κάθε εργασία που μας εμπιστεύεστε.

Επιγραφές NEON

Οι φωτεινές επιγραφές τοποθετούνται συνήθως στις προσόψεις επαγγελματικών κτιρίων και καταστημάτων. Αποτελούν χαρακτηριστικό γνώρισμα και πόλο έλξης πελατών. Ανάλογα με το εικαστικό αλλά και την συνολική διάσταση – μια φωτεινή επιγραφή μπορεί να γίνει και ολόκληρη από plexiglass. Τις φωτεινές επιγραφές μπορούμε να τις διαχωρίσουμε σε 2 βασικές ομάδες.

 • Φωτεινές Επιγραφές Μονής Όψης (με εικαστικό στην μία όψη μόνο και κλειστή μεταλλική πλάτη) , οι οποίες τοποθετούνται συνήθως στην πρόσοψη του κτιρίου και παράλληλα με τον δρόμο.
 • Φωτεινές Επιγραφές Διπλής Όψης (με εικαστικό και στις δύο όψεις), οι οποίες τοποθετούνται κάθετα με τον δρόμο και φαίνονται και από τις δύο κατευθύνσεις.

Μια φωτεινή επιγραφή  αποτελείται από ένα μεταλλικό κουτί , στο οποίο εσωτερικά τοποθετείται ο φωτισμός led και στην πρόσοψη κάποια φωτοδιαπερατή επιφάνεια από υλικά όπως το plexiglass, το βινύλιο ή το πολυκαρμπονικό. Μπορούν να κατασκευαστούν σε διάφορα σχήματα όπως: ορθογώνια , οβάλ, κυκλικά, σταυροί (κυρίως για φαρμακεία) αλλά και σε οποιοδήποτε άλλο ειδικό σχέδιο απαιτείται.